DESPRE NOI

0
Angajati
0
Ani vechime

Infiintata in 1999 ca o afacere de familie, Autoprima Serv a evoluat, devenind o companie durabila, cladita pe valori fundamentale precum – seriozitate, flexibilitate si competenta profesionala.

Activitatea companiei noastre a fost axata la inceput, pe transporturi (grele pentru constructii, transporturi speciale si de marfuri periculoase), prestatii cu utilaje si furnizare produse de cariera. Urmand dinamica sectorului de constructii, ne-am specializat in executia infrastructurilor rutiere, a lucrarilor de terasamente si a constructiilor imobiliare.

Misiune

Ne-am propus sa satisfacem cerintele din ce in ce mai exigente ale clientilor, prin servicii de calitate superioara, la preturi competitive.

Viziune

Vrem sa contribuim la dezvoltarea infrastructurilor rutiere din Romania, pentru a atinge standardele de calitate regasite in cadrul Uniunii Europene.

Valori

Vizam stabilirea colaborarilor eficiente atat cu clientii cat si cu partenerii, prin dezvoltarea continua a capacitatii antreprenoriale.

Strategia noastra se bazeaza pe urmatoarele valori:

  • seriozitate;
  • competenta profesionala;
  • corectitudine;
  • flexibilitate.

Cifre esentiale

 

Investitiile permanente in dezvoltarea si modernizarea companiei se reflecta in evolutia financiara favorabila din ultimii ani, Autoprima Serv inregistrand o crestere a cifrei de afaceri de la aproximativ 3 milioane de RON in anul 2003, la 46 de milioane de RON in anul 2018. Acestea sunt rezultatele stabilirii si aplicarii unor strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung, focalizate pe largirea domeniului de activitate si intarirea capacitatii antreprenoriale. 

Ne mandrim, deasemenea, si cu o echipa numeroasa si diversificata, alcatuita din 106 profesionisti la finele anului 2018. Fiind o companie determinata sa tina pasul constant cu nevoile clientilor nostrii, suntem in continuu proces de a ne mari echipa si imbunatati serviciile de la an la an, pentru a satisface astfel si cele mai exigente cereri.

Acumularile financiare, alaturi de profesionalismul echipei si dotarile tehnice moderne, au reprezentat garantia dezvoltarii durabile si a afirmarii companiei Autoprima Serv, in elita firmelor de profil.

Dotari tehnice

Investim permanent in utilaje si capacitati de productie de ultima generatie. De asemenea, dezvoltam si aplicam tehnologii de lucru care asigura respectarea conditiilor tehnice impuse,a normelor de securitate si protectie a muncii si a mediului inconjurator. 

Maximizarea eficientei muncii cat si monitorizarea permanenta a activitatii si a indicatorilor de productivitate stau la baza respectarii obligatiilor contractuale asumate si asigurarii unui raport optim pret-calitate.

Pentru contractele de anvergura avem stabilite parteneriate cu furnizori de servicii si materii prime, care asigura si respecta standardele noastre.